Udendørs

Hegn/støjhegn

Er du træt af at klippe hækken, eller har du slet ingen hæk, men mangler lidt privatliv?

Vi kan opsætte hegn så både du og din nabo bliver tilfredse - eksempelvis med dobbeltsidet klinkbeklædning opsat i sporede stolper som på billedet.

Vi kan også opsætte støjhegn, hvilket er en super løsning til dig der bor tæt på trafikken. Et støjhegn kan mindske støjen med ca. 10dB, hvilket svarer til en halvering af den lyd øret opfatter.

Pergola

En pergola er perfekt til at skabe hygge, opdeling og skygge i din have. Pergolaen er en moderne udgave af et meget gammelt element i havekun­sten, nemlig løvgangen. Ordet er itali­ensk og betyder netop løvgang. Dette begreb er opstået med inspiration fra de gamle romerske og arabiske søjle­rækker, der som regel var helt over­vokset af vinranker, som udover de læskende frugter gav en svalende skygge.

 En pergola kan opføres uden anmeldelse til kommunen, så længe der ikke lægges tagplader på.  

       

Legeplads

 
Det er ikke kun institutioner, skoler og grundejerforeninger der har eneret på legepladser. Hvad med at glæde dine børn og få opsat din egen legeplads i haven?  

Havelåge

Havelågen byder velkommen og er med til at sætte prikken over i'et til husets stil.

En havelåge kan også være en nødvendighed når man har børn eller hunde, som man ønsker at holde på egen matrikel!

Vi udfører låger i træ, men har også et tæt samarbejde med Kvalitetssmeden, www.kvalitetssmeden.dk og det er derfor også muligt at få din helt egen unikke smedejernslåge.

Langeskov Byg ApS | CVR: 35531602  | Tlf.: 61774715 | langeskovbyg@mail.dk