Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning af materialevalg, og kan også være behjælpelige med ruminddeling, tegninger og ansøgning om byggetilladelse.

Skal du bygge nyt hus?

Det kræver rigtig mange beslutninger og overvejelser at bygge sit eget hus, men fordelen ved at bygge nyt hus, er at du kan få det præcis som du ønsker! Du bestemmer selv konstruktionerne og opbygningen, og kan derfor skabe det perfekte hjem.   

Langeskov Byg opfører enfamiliehuse i træ. Det vil sige at den bærende konstrukion består af træ, hvorved facaden både kan være træ eller mursten. Når man vælger at opføre huset på denne måde kan der anvendes mere isolering på mindre plads - sammenlignet med et fuldmuret hus, og det er jo især vigtig i disse tider hvor et energirigtigt hus er alfa-omega!

Når du sparer på konstruktionens tykkelse sparer du også på husets bruttoareal - det er de kvadratmeter som huset regnes for at være - selvom det reelt kun er nettoarealet du har glæde af!

Tilbygning

Vi udfører alle former for pladsudvidelser, eksempelvis:

  • Tilbygninger
  • Udestuer
  • Ombygning af garage til beboelse
  • Indretning af 1.sal
  • Når pladsen bliver for trang, men du ikke har lyst til at flytte, kan der være behov for en pladsudvidelse. Dette kan også være i form af en ny udestue, så sommeren kan forlænges lidt.

Langeskov Byg kan hjælpe dig igennem hele byggeforløbet - helt fra de indledende tegninger, og alle de nødvendige godkendelser til det færdige byggeri